Medikal Akademi Tıp Hukuku Söyleşileri’mizin 28’incisinde “SAĞLIK’TA MOBBİNG – Sorunlar ve Mağdurlara Hukuki Öneriler” konusunu; İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Adli Tıp Anabilim Dalı Öğretim Üyesi, Adli Tıp Uzmanı Prof. Dr. Nadir Arıcan, Bakırköy Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Öğretim Üyesi, Psikiyatri Uzmanı Doç. Dr. Fatih Öncü, Sağlık Yönetimi Bilim Uzmanı Dr. Feza Şen ve Sağlık Hukuku Yazarı Av. Arb. Ümit Erdem ile konuştuk. Youtube kanalımıza abone olarak sonraki etkinliklerden haberdar olabilirsiniz.
Mobbing nedir, nasıl ispatlanır, mobbinge karşı neler yapılmalı?
Yukarıdaki kayıt butonu ile etkinliğe kayıt yaptırarak daha kolay erişebilirsiniz. Ayrıca aşağıdaki sosyal medya hesaplarımız üzerinden de yayınlarımız izleyebilirsiniz:
https://www.facebook.com/medikal.akademi
https://twitter.com/MedikalAkademi
YORUMUNUZ VAR MI?
Adana Halk Sağlığı Başkanlığında Mobbing kralı yapılıyor, İl Sağlık müdürlüğü bu olaylara göz yumuyor.
Sayın hocalarım, mobbingin en önemli nedenine hiç değinilmedi. Liyakatsiz atamalar, kalifiye elemanların üretim gücünü düşüren en önemli mobbing nedenidir. Çünkü yetkin ve kalifiye olmayan, torpille üst makamlara getirilen insanlar, kendinden üstün nitelikli herkesi, kendine tehdit olarak algıladığı için onları zor duruma düşürüp yıpratmak için tüm imkanlarını kullanır. Bu yüzden, mobbingle… Devamını oku »
Cipraleks ve dileral arasında kaç saat olmalı kullanmak ucin